Måndag den 2 september öppnar vi äntligen vår Naprapatklinik i Gävle, på Södra skeppsbron 6. En fantastiskt fin lokal i ett av dem välbevarade gamla husen längs med Gavleån. Stora behandlingsrum med fantastiskt ljusinsläpp en halv trappa upp.

Vi har under flera år varit på gång att expandera med en Naprapatklinik i Gävle men har haft svårt att hitta en optimal lokal samt duktiga Naprapater. Nu har vi äntligen lyckats med båda delarna! Det kommer att finnas två Naprapater bokningsbara i Gävle, närmare bestämt Robert Sandström och Sophie Schelin.

Robert Sandström är Naprapat och ursprungligen från Gävle.
Sophie Schelin är Legitimerad Naprapat och har tidigare drivit Naprapatkliniker i Östersund och Åre men har på senare år flyttat med familj till Hedesunda.

På kliniken kommer vi att erbjuda Naprapatbehandling, idrottsmassage och fokuserad stötvågsbehandling vilket vi är ensamma om i Gävle. Fokuserad stötvågsbehandling är mycket effektivt mot olika former av överbelastningsskador i senor såsom hälsena, knäskålssena (hopparknä), hälsporre (plantar fasciit), tennisarmbåge, golfarmbåge m.m.

Varmt välkomna till er Naprapatklinik i Gävle!