Beställ presentkort

Presentkort på naprapatbehandling och idrottsmassage

Beställ ett presentkort till dig själv, eller ge bort till någon du bryr dig om. Beställ ditt presentkort online och få leverans direkt till brevlådan! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan.

Nyttja friskvårdsbidrag med presentkort

Våra presentkort går att nyttja som friskvårdsbidrag.

Har du ditt friskvårdsbidrag via friskvårdsportaler som t.ex Benify och Epassi? För att kunna nyttja ditt friskvårdsbidrag, vänligen besök någon av våra kliniker i Uppsala, Gävle, Västerås eller Sigtuna.


beställ presentkort

Dessa villkor gäller för köp av presentkort

Presentkortet är en värdehandling och används som betalmedel vid behandling eller rådgivning hos Muskelcentrum. Giltighetstiden för presentkortet är 12 månader från utfärdandet. Presentkortet aktiveras och kan användas först efter att betalningen för presentkortet är erlagt. Varken hela eller delar av beloppet kan lösas in mot kontanter. Förlorat presentkort ersätts ej. Presentkortet skickas med post till den person som står som avsändare på betalningen, tillsammans med en faktura.

Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar personuppgifter.

Artikelförfattare Evelina Angrén<br />

Artikelförfattare Evelina Angrén<br />

Leg. Naprapat<br />

Evelina Angrén – Leg. Naprapat

Min ambition som naprapat är att ge smärtlindring, återställa funktion och skapa förutsättningar för min patient att nå sina mål. Det kan göras på många vis, allt ifrån funktionell träning till behandling på bänken. Ingen resa är den andra lik, vilket är det jag älskar med naprapatyrket.