Idrottsmedicinsk behandling

Idrottsmedicinsk behandling riktar sig till dig som söker för långvarig smärtproblematik, önskar en mer omfattande undersökning eller ett rehabiliteringsprogram vare sig du är motionär eller elitidrottare.  Här kommer våra naprapaters breda kunskap om idrottsmedicin och att arbeta med elitidrottare till nytta för att hitta grunden till just din skadeproblematik. Behandlingslängden på 80 minuter ger oss gott om tid till både anamnes – genomgång av bakgrund till skadan, grundlig undersökning av skadeproblematiken samt behandling/genomgång av rehabilitering.

Boka din behandling idag

Våra duktiga naprapater hjälper dig så fort som möjligt. I bokningssystemet hittar du olika typer av behandlingar för olika tillfällen. Är du osäker på vilken du bör ta? Ring oss eller boka en vanlig naprapatbehandling så kan vi hjälpa dig!

rehabiliteringsträning
Artikelförfattare Niclas Ericsson

Artikelförfattare Niclas Ericsson

Leg. Naprapat

Niclas Ericsson – Leg. Naprapat

Niclas har alltid haft ett träningsintresse och fastnade tidigt för CrossFit, vilket medförde diverse skador och besök hos olika terapeuter med varierande resultat. Det gav honom en tankeställare och intresset för att kombinera träning, välmående och att kunna hjälpa andra växte snabbt fram. Erfarenhet av att driva ett CrossFit-gym och mångårig erfarenhet av crossFit och dess typiska skador som ofta uppstår.

Boka här