På grund av rådande omständigheter så har vi tagit fram en lösning för att kunna erbjuda digital vård / onlinekonsultation. Detta via ett avtal med BDC Care som följer patientsäkerhetslagen samt GDPR.

Så här går det till:
1. Du bokar en tid för ett samtal via vår onlinebokning. Välj ”Onlinekonsultation Naprapat”. Ladda hem appen ”BDC Care” som finns både till Iphone samt Android.
Ett samtal kostar 200 kr och beloppet betalas via swish eller faktura i efterhand. Högkostnadskort gäller inte. Avsatt tid för samtalet är 30min.

2. Vid tiden för samtalet får du en länk till tjänsten till din epostadress. Du klickar på länken och kopplar upp dig enligt anvisningarna. Detta är mycket enkelt!

3. Vi ringer upp dig via webbkamera och du berättar om ditt besvär. Vi kompletterar med frågor samt vid behov få du visa vissa rörelser framför kameran. Detta för att vi ska kunna ställa en så korrekt diagnos och ge så bra hjälp som möjligt.

4. Du får individuella råd och -/eller övningar som tar fram av naprapaten eller kiropraktorn baserat på den undersökning som utförts samt din berättelse och skadehistorik.

5. Vid behov mejlas ett träningsprogram till dig och eller du får rekommendation vart du ska vända dig för fysisk vård.

Alla terapeuter du träffar är verksamma Naprapater hos oss på Muskelcentrum.

Dessa besvär kan du boka Onlinekonsultation för:
– Smärtor eller stelhet i armbåge/underarm
– Smärtor eller stelhet i nacke/skuldra
– Smärtor, stelhet strålningar i axel/överarm
– Smärtor, stelhet i bröstrygg
– Smärtor, stelhet strålningar i ländrygg/bål/skinka
– Smärtor, stelhet i knä
– Smärtor, stelhet i ljumske/lår
– Smärtor, stelhet i häl eller hälsena