Pressmeddelande nytt samarbete!

Vi kan idag presentera att vi ingått ett samarbete med A.M.A. Sports Agency inom idrottsmedicinsk konsultation, bedömning och behandling samt prehab- och rehabiliterande åtgärder.

Pressmeddelande

Muskelcentrum har ingått ett samarbete med A.M.A. Sports Agency. A.M.A. Sports Agency AB är en agentur, som representerar idrottsprofiler inom olika områden men främst ishockey och fotboll.

”Vi ser fram emot samarbetet med A.M.A. och det är inspirerande att få vara en del av den helhetssyn dem har på deras atleter. Vi kommer att bistå med idrottsmedicinsk konsultation och behandling samt rehabiliterande åtgärder. Vi är övertygade om att vi kan vara en positiv del i A.M.A. professionella team” säger Johan Söderström, VD för Muskelcentrum.

”För oss känns det jättebra att kunna jobba närmare Johan och hans team. Johan har under de senaste åren varit en del av det medicinska teamet i Tre Kronor och där framgångsrikt behandlat våra landslagsspelare. Att våra hockey och fotbollsspelare nu i än större utsträckning kan använda sig av Johan och hans teams kunskaper är för oss väldigt värdefullt” säger VD Pontus Norén, A.M.A. Sports Agency.

Kontaktpersoner:

Johan Söderström

VD Muskelcentrum

018-29 07 01

Johan@muskelcentrum.se

Pontus Norén

VD A.M.A. Sports Agency

Telefon: +46 (0) 702-18 76 04

pontus@amasportsagency.com

Boka här