Den 22/5 öppnar Muskelcentrum i Sandviken, närmare bestämt i Högbo padels häftiga lokaler intill BJ-arena, i Björksätra. Vi är väldigt glada över att ha samarbeten med The Box och Sandviken Padelförening, men också över att vi är leverantör till Sandvik och Alleimas personalstiftelser. Där har anställda förmånen att snabbt få hjälp av legitimerad vårdpersonal vid smärtproblematik, som t.ex. ont i nacke, axel eller ländrygg. 

Vi är även stolta över att vi på kliniken i Sandviken kommer kunna erbjuda riktig stötsvågsbehandling, som är effektiv mot t.ex smärta i hälsena och vid tennisarmbåge.

Du kan redan nu boka in en tid för att få hjälp med dina besvär!

Artikelförfattare Robert Sandström

Artikelförfattare Robert Sandström

Leg. Naprapat

Robert är utbildad Naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm

Jag valde naprapatyrket för att jag ville ha ett yrke där jag får möjlighet att jobba med och hjälpa människor. Jag såg också att det fanns en stor potential att utvecklas efter grundutbildningen, både som person och som naprapat. Det senare är en stor anledning till att jag idag arbetar på Muskelcentrum. Här läggs stor vikt på vidareutbildning för att bredda kompetensen. Det mest tacksamma med att arbeta som naprapat är när man ser hur en person blir smärtfri, kan återgå till sitt arbete eller att den får möjlighet återuppta en fritidsaktivitet fått avstås ifrån för att den haft ont.