Vi söker Leg. Naprapat

Vill du vara en del av Uppsalas snabbast växande vårdföretag?

Muskelcentrum fortsätter att växa och vi behöver därför förstärkning. Vi är inte en traditionell Naprapatverksamhet utan vi är även stora inom fysträning / performanceträning för idrottare, både ungdom och elit.

Muskelcentrum har idag 2 stycken kliniker i Uppsala, en i Uppsala centrum, en i nybyggda IFU Arena som är Sveriges största innebandy och friidrottsarena samt en liten mottagning i Björklinge. Vi har också som målsättning att etablera en klinik i Gävle inom kort.

I juni 2018 kommer vi vara 7 stycken anställda Naprapater men då efterfrågan ökar så pass snabbt ser vi redan nu att vi har plats för en till.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift är att ta emot patienter, diagnosticera och behandla inom naprapati / idrottsmedicin. Uppdrag som Naprapat inom idrottsföreningar samt fysträningsuppdrag förekommer kontinuerligt.

De Naprapater som arbetar hos oss har även uppdrag på internationell nivå genom Tre Kronor, J18 hockeylandslaget samt U19 innebandylandslaget herrar. Via ett gott renommé får vi ofta förfrågan om andra landslagsuppdrag så möjligheten att få arbeta internationellt är stora.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad naprapat med en ambition att växa i din yrkesprofession tillsammans med vårt starka team. Du ska ha god kunskap inom idrottsmedicin samt diagnostik. Kunskaper inom muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik, dry needling och stötvågsterapi är meriterande. Som person är du ansvarstagande och självgående. Det är också viktigt att du är redo att arbeta i högt tempo med flera olika uppdrag.

Har du frågor om tjänsten?

Välkommen att kontakta Johan Söderström, Grundare och VD, 018-29 07 00 Johan@muskelcentrum.se

Ansök genom att skicka personligt brev samt CV till Johan@muskelcentrum.se.
Vi intervjuar och anställer löpande. Sista ansökningsdag 2018-05-30
Välkommen med din ansökan!
Anställningsform 100% tillsvidareanställning
Tillträde Snarast eller enligt ö.k.
Löneform: Fast månadslön

Boka här