Information om corona

Som patient hos oss på Muskelcentrum är din hälsa vår största prioritet. Ta hand om dig och följ noga de rekommendationer och riktlinjer som våra myndigheter löpande presenterar.

Har du luftvägssymtom och/eller feber, stanna hemma och sök vård om ditt tillstånd försämras. Om du inte har så svåra symtom att du behöver uppsöka sjukhus akut, bör du i första hand kontakta din vårdcentral. Tänk på att ringa 1177 vid minsta tvekan om vart du bör vända dig.

Muskelcentrum har full förståelse för att det finns oro kring det faktum att vi nu har en pandemi med allmän smittspridning. Tillsammans ska vi i möjligaste mån plana ut kurvan för smittspridningen med hänsyn till våra äldre och de inom olika riskgrupper.

 

Muskelcentrum följer de rekommendationer som finns från myndighetshåll samt tillämpande av försiktighetsprincipen. Vi följer noga utvecklingen i samhället vilket innebär att riktlinjer kan komma att förändras med kort varsel.

Det är viktigt att alla följer de direktiv och restriktioner som gäller och att man är flexibel och anpassningsbar till den situation som nu råder. Vi ber er också om överseende att vi kanske inte kan vara helt konkreta i all information, då vi i nuläget inte alltid har några givna svar!

Trots den extraordinära situation som vi befinner oss i, och som påverkar oss alla, känner vi oss trygga i att vi kan leverera samma höga kvalitet på vården som vi är vana vid.

 

Boka online Våra duktiga naprapater hjälper dig så fort som möjligt. I bokningssystemet hittar du olika typer av behandlingar för olika tillfällen. Är du osäker på vilken du bör ta? Ring oss eller boka en vanlig naprapatbehandling så kan vi hjälpa dig! Boka här
behandling av naprapat
Artikelförfattare Alen Manovic

Artikelförfattare Alen Manovic

Examinerad Naprapat<br /> Leg. tjänstgörande

Alen Manovic – Naprapat på Muskelcentrums klinik i Västerås

Jag valde Naprapati för att jag värderar det äkta mötet med människan. Jag gillar tanken av att kunna få vara en del av att hjälpa till med någon annans besvär den tampas med till vardags. I mig hittar du en närvarande och motiverad terapeut som gör sitt yttersta för att du ska få det lättare i vardagen.

Boka här