Muskelcentrum Uppsala Björkgatan

På kliniken som är 700m² har vi förutom en stor Naprapatmottagning med 9st Naprapater även ett gym och ett eget testlabb på 440m² där vi utför en mängd fysiologiska tester. Vi erbjuder Naprapati, Dry-Needling, rehabiliteringsträning och stötvågsbehandling.

Stötvågsbehandling är en effektiv, välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod. Metoden behandlar senskador, muskelskador som tennisarmbåge, kalkaxel, plantarfasciit, hälsporre, hopparknä, löparknä m.m.

 

Vi erbjuder även idrottsmedicinsk behandling som riktar sig till dig som söker för långvarig smärtproblematik och önskar en mer omfattande undersökning eller ett rehabiliteringsprogram, vare sig du är motionär eller elitdrottare.

För dig som vill utvecklas i din träning eller komma igång med rätt träning för dig har vi tjänsten Screening Light. Våra Naprapater utför en grundlig screening av förmågan att tåla träning, fysiska tillkortakommanden och slutligen förmågan att utveckla stabilitet, kraft och balans i tre olika plan. Genom en Screening Light får du kunskap om dina brister och styrkor och kan bli starkare och få mer energi i vardagen.

 

Övriga tjänster vi erbjuder är In-body analys, PRP-injektion, ultraljudsdiagnostik samt gravidbehandling. Mer ingående information kring respektive tjänst hittar du på vår hemsida under fliken Behandlingar.

Priser:

Naprapatbehandling prisklass 1 895:-

Naprapatbehandling prisklass 2 990:-

Behandling av senior terapeut. Seniora terapeuter på Björkgatan: Johan Söderström, Erik Ohlsson, Josef Karlsson

Läs mer om övriga priser här.

Naprapat och idrottsmedicin behandling i Uppsala

Adress

Björkgatan 4
75328 Uppsala
018-29 07 00

Hitta hit

Muskelcentrum – Björkgatan ligger ett stenkast från Österängens IP precis vid 4-mackarna. Fri parkering precis utanför entrén.

Med buss tar du dig enkelt från Uppsala centralstation med:

  • Buss nr 7 (Business park) och kliv av vid Österängsgatan södra.
  • Buss nr 4 (Timjansgatan) och kliv av vid Österängsgatan norra.
  • Buss nr 118 (Gåvsta skola) och kliv av vid Österängsgatan norra.

Öppettider

  • Mån: 07.20 – 19.00
  • Tis: 07.00 – 18.40
  • Ons: 07.20 – 17.20
  • Tors: 07.00 – 18.40
  • Fre: 07.00 – 17.20
  • Lör: 9.00-13.40