Muskelcentrum Gävle

Muskelcentrum har en klinik i Gävle på Södra fiskargatan 1. Kliniken ligger centralt i Gävle med lätta förbindelser. Till oss kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont. Vi har erfarna Naprapater som ger dig en modern evidensbaserad sjukvård mot sådant som ryggskottnackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknäischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. På denna klinik erbjuder vi även stötvågsbehandling som är en effektiv, välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod för behandling av senskador och muskelskador.

Vårt mål är att komma till rätta med orsaken till problemen – så att du slipper ha ont när du kan vara smärtfri! Låt Muskelcentrum vara din Naprapat i Gävle.

Behandlingar hos din naprapat i Gävle

Upplever du, eller kanske till och med lider, av smärta i muskler och leder och söker en Naprapat som kan hjälpa dig? Hos vår klinik i Gävle erbjuder vi både naprapatbehandlingar, idrottsmassage och idrottsmedicinsk behandling. 

På kliniken i Gävle erbjuder vi även en effektiv, välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod kallad stötvågsbehandling. Metoden behandlar senskador, muskelskador och diagnoser som Tennisarmbåge, Kalkaxel, Plantar fascit, Hälsporre, Hopparknä, Löparknä och mer.

Kom in till vår klinik på Södra fiskargatan i Gävle för att uppleva effekten själv. Varför ha ont när du kan bli smärtfri?

Muskelcentrum samarbetar med Actic

I Gävle har vi även ett samarbete med Actic Gävle City. Alla medlemmar har 20% på Naprapatbehandling. Genom att träna, med instruktioner från din Naprapat, påskyndas läkeprocessen. Var dock noggrann med att följa instruktioner från din Naprapat så att allt går rätt till. På länken kan du får mer information om Actics gym i Gävle: www.actic.se/hitta-gym/gym-i-gavle/.

Naprapatbehandling Muskelcentrum

Adress

Södra fiskargatan 1
802 80 Gävle
018-29 07 00

Hitta hit

Kliniken ligger på en tvärgata mellan södra skeppsbron och östra islandsgatan mitt emot Dalapalatset. Parkering finns längs med gatan men även längs med södra skeppsbron och östra islandsgatan. Då Södra Fiskargatan är uppdelad i två så kan det ibland vara svårt att hitta med hjälp av vägbeskrivning från appar (t.ex. Google). Vår klinik ligger på den del som är närmast Gavleån, bara runt hörnet från vår förra adress på Södra skeppsbron. Som referens så har Systembolaget tidigare legat i våra nuvarande lokaler.

Öppettider

  • Mån: 07.20 – 17.00
  • Tis: 07.20 – 18.40
  • Ons: 07.20 – 19.20
  • Tors: 07.20 – 18.20
  • Fre: 07.20 – 16.00
  • Lör: 10.00 – 13.50