Samarbetspartners

Muskelcentrum strävar efter att bygga upp ett långvarigt samarbete och partnerskap med våra kunder. Nedan är våra nuvarande samarbetspartners.

ik sirius

Uppsalas mest kända idrottsförening bildades 1907 i stadsdelen Svartbäcken i Uppsala. Sirius IBK startades 1999.

samarbetspartners akademihotellet

I hjärtat av Uppsalas historiska kvarter hittar du Akademihotellet, ett centralt hotell i Uppsala. Akademihotellet har idealiskt läge i Uppsala för små konferenser och möten

samarbetspartners ubss

Uppsala Bugg & Swing Society är en av Sveriges största dansföreningar med sina 1000 medlemmar.

samarbetspartners certego

Certego AB är en komplett rikstäckande leverantör av säkerhetslösningar

dalkurd ff

Dalkurd FF har på 14 år tagit sig från division 6 till allsvenskan vilket är mycket imponerande

markona

Markona AB erbjuder såväl små som stora kunder en rad olika tjänster inom markentreprenad.

campus 1477

CAMPUS1477 – STUDENTERNAS TRÄNINGSSTÄLLE Campus1477 finns på rätt sida ån, mitt i universitetsstråket med båda våra anläggningar Blåsenhus och Science park

gk

GK Gruppen är Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

samarbetspartners celsiusskolan uppsala

Celsiusskolan har under många år erbjudit utbildningar där eleverna kunnat kombinera sina gymnasiestudier med en idrottssatsning på både riks- nationell- och lokalnivå.

samarbetspartners stac

STAC Academy är vår utbildnings- och kompetenshöjningsverksamhet för dig som verkligen vill lära mera av det som fungerar och ger effekt på riktigt.

unilabs

Unilabs erbjuder tjänster inom laboratoriemedicin och bild- och funktionsdiagnostik till öppen och sluten sjukvård

cadmed

Cadmed är leverantör av vår optiska 3D laser Skanner som gör det möjligt för oss att läsa av patientens fot med enastående precision och därefter skapa riktigt bra individuella fotbäddar

ama sports agency

A.M.A. Sports Agency AB är en agentur, som representerar idrottsprofiler inom olika områden

Actic Nygatan Gävle City är en familjär gymanläggning med promenadavstånd från stortorget och tågstationen. Hit är du välkommen vare sig du vill ta en kopp kaffe eller träna. Dem erbjuder dig gruppträningsklasser från tidig morgon till sen kväll och stora gymytor.

ama sports agency

Välkommen till ICA Kvantum, din matbutik i Knivsta. Allt du behöver för vardagsmat och fest – färskvaror, frukt och grönt, mejeri och chark.

Boka här