Muskelcentrum Sandviken

Upplever du, eller kanske till och med lider, av smärta i muskler och leder och söker en Naprapat som kan hjälpa dig? På vår klinik i Sandviken erbjuder vi både naprapatbehandlingar, idrottsmassage och idrottsmedicinsk behandling.

I Sandviken hittar du Muskelcentrum i padelhallen intill BJ Arena på Smassens väg 1. Kliniken ligger på andra våningen i byggnaden som erbjuder frikostiga parkeringsmöjligheter utanför entrén. Till oss kan du vända dig och snabbt få hjälp när du har ont.

Vi har erfarna Naprapater som ger dig en modern evidensbaserad sjukvård mot sådant som ryggskott, nackspärr, muskelskador, huvudvärk, löparknä, ischias och allt annat som muskler och leder kan ställa till med. På denna klinik erbjuder vi även stötvågsbehandling som är en effektiv, välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod för behandling av senskador och muskelskador.

Vårt mål är att komma till rätta med orsaken till problemen – så att du slipper ha ont när du kan vara smärtfri! Låt Muskelcentrum vara din Naprapat i Sandviken.

Padel och naprapatbehandling

terapeut som behandlar en whiplashskada

Adress

Smassens väg 1
811 51 Sandviken
018-290700

Hitta hit

Muskelcentrum – Sandviken finns på andra våningen i Padelhallen som ligger på Smassens väg intill BJ Arena i Björksätra.

Öppettider

  • Mån: 08.40 – 17.40
  • Tis: 07.20 – 16.40
  • Ons: 08.00 – 16.00
  • Tors: 08.00 – 16.40
  • Fre: Stängd