Klinik Västerås

Vi på Muskelcentrum Naprapat och Idrottsklinik i Västerås hjälpa dig genom modern och evidensbaserad vård, oavsett om det handlar om ett akut eller ett långdraget besvär. Är du osäker på vilken behandling du bör ta? Är det första gången du söker dig till en naprapat rekommenderar vi en naprapatbehandling i form av ett nybesök.

vasagatan västerås muskelcentrum

Behandlingar hos din naprapat i Västerås

Naprapat och idrottsmedicin behandling

Upplever du, eller kanske till och med lider, av smärta i muskler och leder och söker en Naprapat som kan hjälpa dig? Hos vår klinik i Västerås erbjuder vi både naprapatbehandlingar och idrottsmassage. Du kan även få idrottsmedicinsk behandling och stötvågsbehandling för behandling av senskador och muskelskador. Vi har som en av få Naprapatkliniker i Sverige både Radiell och Fokuserad stötvågsbehandling och kan behandla diagnoser som Tennisarmbåge, Kalkaxel, Plantar fascit, Hälsporre, Hopparknä, Löparknä och mer.

Läs mer om alla våra behandlingar här » 

Boka en erfaren naprapat i Västerås

Våra naprapater i Västerås heter Daisy, Ebba och Sofie. Våra Naprapater har en djup och bred kompetens inom idrottsmedicin och rehabiliteringsträning. Hos Muskelcentrum kan vi hjälpa dig komma till rätta med orsaken till dina besvär – så att du slipper ha ont när du kan vara smärtfri!

Våra patienter litar på oss och uppskattar vår professionella behandling och bemötande. Låt Muskelcentrum vara din Naprapat i Västerås.

Hitta till vår klinik i Västerås

Muskelcentrum har en naprapatklinik i Västerås på Vasagatan 34. Se karta nedan. Vår naprapatklinik ligger ett stenkast från Västerås stadsbibliotek och mittemot Rudbeckianska Gymnasiet. Parkering finns i närheten till kliniken på Domkyrkoesplanaden samt parkeringshus vid kvarteret Igor. Det finns även cykelställ på innergården. Vid din ankomst slår du dig ner i det härliga väntrummet, tar en kaffe och inväntar vår naprapat som kommer ut och hämtar dig.

Adress Västerås

Boka online här

Muskelcentrum Västerås

Vasagatan 34, 72215 Västerås

Telefonnummer: 021-444 1300

Öppettider

Mån: 08.00 – 19.00

Tis: 08.00 – 19.00

Ons: 08.00 – 17.40

Tors: 08.00 – 16.10

Fre: 08.00 – 17.00

Artikelförfattare Ebba Immelsjö

Artikelförfattare Ebba Immelsjö

Leg. Naprapat

Ebba är utbildad Naprapat på Naprapathögskolan i Stockholm.

Redan som liten fick jag gå med andra naprapater och fascinationen växte för människokroppens funktioner och hur mycket man kunde hjälpa människor med sina egna händer. Med stort intresse för träning och hälsa samt möjligheten att få hjälpa andra människor kändes naprapatyrket som ett rätt val. Min strävan är att hitta grundorsaken till patienters besvär och därefter kunna lägga rätt grund för att skapa de bästa förutsättningar på en individuell nivå.

Boka här