Klinik Västerås

Vi på Muskelcentrum Naprapat och Idrottsklinik i Västerås hjälpa dig genom modern och evidensbaserad vård, oavsett om det handlar om ett akut eller ett långdraget besvär. Är du osäker på vilken behandling du bör ta? Är det första gången du söker dig till en naprapat rekommenderar vi en naprapatbehandling i form av ett nybesök.

vasagatan västerås muskelcentrum

Behandlingar hos din naprapat i Västerås

Naprapat och idrottsmedicin behandling

Upplever du, eller kanske till och med lider, av smärta i muskler och leder och söker en Naprapat som kan hjälpa dig? Hos vår klinik i Västerås erbjuder vi både naprapatbehandlingar och idrottsmassage. Du kan även få idrottsmedicinsk behandling och stötvågsbehandling för behandling av senskador och muskelskador. Vi har som en av få Naprapatkliniker i Sverige både Radiell och Fokuserad stötvågsbehandling och kan behandla diagnoser som Tennisarmbåge, Kalkaxel, Plantar fascit, Hälsporre, Hopparknä, Löparknä och mer.

Läs mer om alla våra behandlingar här » 

Boka en erfaren naprapat i Västerås

Våra legitimerade naprapater i Västerås heter Daisy, Sofia, Niclas, Alen och Ebba. Våra Naprapater har en djup och bred kompetens inom idrottsmedicin och rehabiliteringsträning. Hos Muskelcentrum kan vi hjälpa dig komma till rätta med orsaken till dina besvär – så att du slipper ha ont när du kan vara smärtfri!

Våra patienter litar på oss och uppskattar vår professionella behandling och bemötande. Låt Muskelcentrum vara din Naprapat i Västerås.

Hitta till vår klinik i Västerås

Muskelcentrum har en naprapatklinik i Västerås på Vasagatan 34. Se karta nedan. Vår naprapatklinik ligger ett stenkast från Västerås stadsbibliotek. Parkering finns i närheten till lokalen. I receptionen meddelar du din ankomst och slår dig sedan ner i det härliga väntrummet, tar en kaffe och inväntar vår naprapat som kommer ut och hämtar dig. 

Adress Västerås

Boka online här

Muskelcentrum Västerås

Vasagatan 34, 72215 Västerås

Telefon: 021-4441300

Daisy: 021-4441301

Niclas: 021-4441303

Öppettider

Mån: 09.20 – 19.00

Tis: 07.20 – 16.20

Ons: 08.00 – 17.00

Tors: 07.30 – 18.00

Fre: 08.00 – 15.30

Boka här