Muskelcentrum har en Naprapatklinik i Sigtuna i WE Sigtunas lokaler på Stora Gatan 56. Parkering finns längs Strandvägen (P-skiva) där du sedan med en kort promenad når kliniken. Har du ont eller upplever att du har en nedsatt funktion i rörelse- och stödjeorganen kan du få professionell behandling. En Naprapat förebygger, behandlar och rehabiliterar både akuta och långvariga besvär relaterade till rörelseapparaten det vill säga besvär med muskler, leder och/eller skelett.

Vår naprapat hos WE Sigtuna är Christian Bure, leg. naprapat och verksam sedan drygt tio år. På denna klinik erbjuder vi Naprapati, Dry Needling,  rehabiliteringsträning och stötvågsbehandling som är en effektiv, välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod för behandling av senskador och muskelskador. Vårt mål är att komma till rätta med orsaken till problemen – så att du slipper ha ont när du kan vara smärtfri! Låt Muskelcentrum vara din naprapat i Sigtuna.

För att läsa mer om WE Sigtuna klicka på länken för att komma till deras hemsida: www.wesigtuna.se.

muskelcentrum sigtuna stora gatan 56

Behandlingar hos din naprapat i Sigtuna

På kliniken i Sigtuna erbjuder vi även en effektiv, välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad behandlingsmetod kallad stötvågsbehandling. Metoden är vi på Muskelcentrum Naprapati och Idrottsklinik specialister på och har arbetat med under en längre period.

På denna klinik erbjuder vi förutom Naprapati även Dry Needling och rehabiliteringsträning.

Välkommen in till oss – din Naprapat på Stora Gatan i Sigtuna! 

 

Boka en erfaren naprapat i Sigtuna

Christian Bure är Leg. Naprapat med mer än 10 års erfarenhet och ger dig dig en modern naprapatbehandling mot flertalet besvär som exempelvis ryggskott, muskelskador och löparknä med mera. 

Hitta till vår klinik i Sigtuna

Vår klinik ligger inne i WE Sigtuna, precis i början av gågatan – Stora Gatan 56. Parkering finns längs Strandvägen (P-skiva) där du sedan med en kort promenad når kliniken. I receptionen meddelar du din ankomst och slår dig sedan ner i det härliga väntrummet, tar en kaffe och inväntar vår Naprapat som kommer ut och hämtar dig.

För att läsa mer om WE Sigtuna, klicka på länken för att komma till deras hemsida: www.wesigtuna.se.

muskelcentrum samarbete med we sigtuna

Sigtuna

Muskelcentrum Sigtuna

Stora Gatan 56

Co: WE Sigtuna

193 30 Sigtuna

Telefonnummer: 08-755 52 33

Christian:  08-7550128

Oskar: 08-7550059

Boka online här

Öppettider

Mån: 08.00 – 18.20

Tis: 07.20 – 16.00

Ons: 08.00 – 19.00

Tors: 08.00 – 17.20

Fre: 08.00 – 15.20

Boka här